Healing hos en terapeut på Södermalm

Hej, det finns en terapeut på Södermalm som erbjuder healing och jag var där igår. Hon är så himla duktigt och jag kommer därför att länka till hennes hemsida här, så att fler kan få ta del av hennes kunnande. Jag är så tacksam för att jag hittade henne!

Healing är en process som syftar till att förbättra hälsan hos en person genom olika former av terapi. Det finns många olika typer av healing, och alla har sina egna unika tekniker och metoder.

Det finns flera olika sorters healing:

– Reiki healing är en japansk teknik som använder sig av energier för att balansera och läka kroppen.

– Aromaterapi är en form av healing som använder doftande oljor från växter för att lindra stress och andra problem.

– Magnetisk healing använder sig av magnetiska fält för att öka blodflödet till olika delar av kroppen och på så sätt lindra smärtor och andra besvär.

Det finns många fler olika typer av healing, och alla har olika tekniker och metoder. Det finns dock en gemensam nämnare för alla typer av healing, och det är att de alla syftar till att förbättra hälsan hos en person på något sätt. Healing är alltså inte bara en terapiform, utan det är också ett livsstilsval. Genom att välja att heala sig själv och sin kropp, visar man att man bryr sig om sig själv och vill må bra.

Det finns många olika sätt att heala sig själv på, och det är viktigt att hitta den metod som passar just dig bäst. Det finns inget rätt eller fel när det kommer till healing, utan det viktiga är att du hittar den metod som fungerar för dig och som du känner dig bekväm med. Jag kan verkligen slå ett stort slag för denna terapeut på Södermalm, boka en tid nu!