Ett kvalitativt företag inom bygg i Botkyrka

God morgon och välkomna till bloggen alla mina fina och härliga läsare. Det är mycket som händer i mitt och min frus liv för vi håller på att renovera huset. I mitt inlägg här idag hade jag tänkt att jag lite kortfattat skulle ta och skriva några rader om ett företag som heter Mellansjö Bygg & Snygg Recycling som är ett riktigt kvalitativt företag inom bygg i Botkyrka med omnejd. 

Jag har skrivit ett par inlägg innan om det här med renoveringen och det är flera läsare som har velat få veta vilket företag det är som hjälpt oss med renoveringen. Det är som sagt Mellansjö Bygg & Snygg Recycling och det är ingen tillfällighet att vi valde att vända oss till dem, för det är ett företag som jag fick som tips utav en kollega till min fru som även han fått hjälp med en renovering. Han sa att han inte hade kunnat önskat sig bättre hjälp än den han fick av Mellansjö Bygg & Snygg Recycling och därför blev det så att även min fru och jag vände oss dit och vi är lika nöjda som min frus kollega. Medarbetarna på det här företaget har alla lång erfarenhet inom renovering så är det så att någon av er behöver få hjälp med en renovering så kan jag och min fru varmt rekommendera er att ni hör av er till det här företaget inom bygg i Botkyrka med omnejd. Renoveringen beräknas vara klar inom ett par veckor och när allt är färdigt ska jag lägga ut lite bilder som ni säkert är nyfikna på att få se.