Riktigt bra hjälp med däcken

God dagens, god dagens! Hoppas ni alla har haft både en bra dag och en bra vecka hittills och att den såklart bara blir ännu bättre. Min insats för att försöka de båda lite bättre är genom att skriva ett rekommendationsinlägg till er, det ska handla om Slageryds Bil & Traktor AB som har hjälpt mig med mina däck i Vetlanda.

Mitt jobb innebär att jag ska åka till olika kunder mellan Vetlanda och Stockholm samt Sollentuna. I och med att jag åker så pass mycket och långt med min bil är det viktigt att den är i bra skick så att jag slipper oväntade problem med den. En sak som jag brukar hålla koll på är däcken, framförallt för att jag faktiskt har råkat ut för en punktering en gång när jag åkte upp till en kund i Stockholm. Det är viktigt för mig att jag vid sådana problem får den bästa möjliga hjälpen, även att jag får minst lika bra hjälp om det handlar om något annat med bilen. När det gäller något speciellt brukar jag vända mig till Slageryds Bil & Traktor AB då jag vet att de är kunniga inom däck i Vetlanda. Hos dem får jag alltid all den hjälpen jag behöver, oavsett hur lite eller mycket hjälp som behövs. De anställda är riktigt erfarna och vet precis vad de håller på med, vilket känns väldigt tryggt för mig. Tack vare dem och den hjälpen jag får från dem kan jag vara trygg när jag åker med min bil upp till Stockholm eller Sollentuna. Dessutom kan jag flika in med att jag kan tipsa er att också vända er till dem om ni behöver hjälp med däck i Vetlanda eller något annat som de erbjuder.