PT på Östermalm

Hej på er alla mina läsare och välkomna till bloggen den här underbart vackra dagen och idag ska jag skriva många inlägg hade jag tänkt mig, och jag hoppas ni ska tycka det blir riktigt spännande att få läsa det jag har att berätta om. Som jag säkert har nämnt till er förut så har jag varit dålig på att träna och ta hand om kroppen men nu har det blivit änding på detta för jag har börjat hos en PT på Östermalm

Det är Thomas Häggberg PT som nu hjälper mig att uppnå den kropp som jag alltid har önskat mig. Jag har fått ett bra upplägg och jag får alla de verktyg som jag behöver för att kunna uppnå målet men det är förstås så att denne PT på Östermalm inte kan göra själva jobbet, det måste jag göra själv. Jag känner att jag går framåt och utvecklas med den hjälp och de instuktioner jag får från honom och jag tycker det är bra att ha en person som backar upp en, annars kan det vara lätt att träningen rinner ut i sanden efter ett tag. Om ett tag hoppas jag kunna få med mig några jobbarkompisar på träningen eftersom denne PT på Östermalm kan lägga upp ett träningsprogram även för grupper. Då kan vi motivera och sporra varandra. Jag kan bara säga att det har varit hur bra som helst att komma igång med träningen med hjälp av denna PT på Östermalm.