Eddie Tak & Allservice AB

Hejsan, hoppsan och välkomna till ett inlägg om ett byggföretag i Solna som har hjälpt mig på ett bra sätt, och som jag därför hade tänkt att berätta om i det här inlägget. Jag tror helt klart som korvspad att flera av mina läsare som kommer att behöva anlita hjälp av något byggföretag i Solna med omnejd tacksamt tar emot ett tips på ett bra byggföretag. Eddie Tak & Allservice AB ett seriöst byggföretag som verkligen såg till att ge mig all den hjälp jag behövde och med ett riktigt kvalitativt resultat. 

Nu är det exakt fem veckor sedan renoveringen blev färdig. Inte hela huset men väl ett par rum. Jag är så grymt nöjd med detta byggföretag i Solna och renoveringen blev till och med mycket bättre än vad jag i min vildaste fantasi hade kunnat hoppas på. Eddie Tak & Allservice AB är ett välkänt byggföretag, i alla fall bland många, även om vissa personer inte hört om dem ännu. Men, det är ju därför jag skriver det här inlägget så att ni får reda på att de finns. Det mesta som är byggrelaterat går det att få hjälp med av detta företag även om de är särskilt inriktade på tak. Jag tycker precis som alla andra att det är hemskt att det finns många oseriösa företag i branschen, har till och med en nära vän som råkat illa ut. Desto viktigare är det att lyfta fram ett sådant här bra byggföretag i Solna med omnejd i ljuset, för den som vänder sig till Eddie Tak & Allservice AB har ingenting att vara orolig över.