Att bygga en säng från grunden

Hej och välkommen till en ny dag och et nytt inlägg på min blogg! Idag har det vart hektiskt på jobbet, men det är väldigt skönt att kunna komma hem och lägga sig i sängen och slappna av för en gång skull. När man ändå talar om min säng som ni har frågar mig så mycket om så kan jag berätta hur den är gjord och vem som gjorde den. Det var Zodra Bygg & Fastighetsförvaltning och deras snickare på Lidingö som byggde den.

Jag är den personen som alltid har vart petig med hur det ska se ut i mitt hem och mitt sovrum, speciellt när jag var tonåring. Jag följer alla trender vilket kanske inte låter unikt, men det är det jag tycker om. Jag har haft en säng ett bra tag nu och jag har bara bytt ut gaveln, men den blir bara sämre och sämre i kvalitén så jag bestämde mig att höra av mig till Zodra Bygg & Fastighetsförvaltning och deras snickare på Lidingö och kollade om de kunde hjälpa mig med detta. Vi pratade ett tag och vi bestämde tid och dag de skulle hjälpa mig med detta och jag kan inte säga att det blev något annat än bra. Den ser helt fantastisk ut. Den är väldigt stilren, alltså inte så mycket detaljer, men den är personlig också vilket gör allt så mycket roligare. Dessa snickare på Lidingö gjorde sängen lite mer bredare än vad jag hade innan och det tycker jag var väldigt skönt då jag nu får plats att sträcka ut mig helt. Man ska ha en skön säng för då sover man mycket bättre. Sov gott vänner och ha det fint!