Äntligen fått det städat hemma

Gud så jobbigt det har varit under våren med mycket övertid och ungar i tonåren som bara bråkar. Hela huset såg ut som Jerusalems förstörelse efter att ingen haft tid eller lust att städa på ett par månader. Jag hatar att komma hem till mitt hem och mötas av kaos i varje hörn, jag vill kunna komma hem och bara slappna av utan några måsten och krav. Jag blev hela tiden påmind om att det var dags att städa, men som jag sa så orkade jag inte. Kan du inte höra av dig till någon städfirma i Vallentuna? Det var min bästa vän som jag känt sedan barndomen som frågade mig detta, och det var verkligen en fråga som tog tag i mig. Inte hade jag ens tänkt att detta var en möjlighet innan min vän frågade mig om detta. Nu blev det i alla fall så att jag bestämde mig för att höra av mig till någon städfirma i Vallentuna och i min bekantskapskrets är det ingen som vänt sig till någon städfirma i Vallentuna så jag kunde inte få ett tips den vägen. Jag fick helt enkelt ta och googla på städfirmor, och då fann jag en städfirma som heter Ce Helt Rent som verkade väldigt bra, i alla fall när jag läste om den på deras hemsida. Jag vände mig till dem och de har städat huset så man tror inte att det är samma hus invändigt, så otroligt bra har de städat. Nu har jag bestämt mig för att abonnera på en städtjänst av dem för annars kommer det snart att se lika kaotiskt ut igen. En gång i veckan ska Ce Helt Rent fortsättningsvis komma hit och städa. Det här kommer verkligen att underlätta hela livspusslet!