Bort med all asbest

Har ni någon gång funderat på om det finns några byggnader kvar här i Stockholm som består av asbest? Vad jag vet så är det inte längre tillåtet att man har en byggnad som består av det. Jag har dock stött på några hus som verkade ha detta material i sig och det känns för mig inte helt logiskt varför man har en byggnad som innehåller cancerframkallande ämnen. Jag skulle inte vilja bo i ett sådant hus i alla fall.

Jag vet att en av mina kompisar har bott i ett sådant hus. Hon fick göra en sanering utav hela byggnaden och fick riva ned det. Hon fick hjälp av ett företag som heter Toxic Riv & Sanering 08 AB. De utförde arbetet väldigt bra. Letar man efter ett företag som kan hjälpa till med asbestsanering i Stockholm så kan jag verkligen rekommendera dem.

Jag anser det som att det är viktigt att sådana byggnader inte finns längre. Många äldre hus som står någonstans utanför Stockholmsområdet är väl många som inte sett, men de borde rivas ned. Alla har väl ett eget ansvar att bo i ett sådant hus, men ändå tycker jag att de inte borde finnas några överhuvudtaget. Jag har som sagt sett en del utanför staden, inte direkt i centrum, men det känns inte så hälsosamt att folk bor i sådana hus.